Skip to product information
1 of 1

RAJMES

KEMISHE LRS ROZE SUPER MODERNE DHE OVERSIZE

KEMISHE LRS ROZE SUPER MODERNE DHE OVERSIZE

Regular price Lek 5,400.00 ALL
Regular price Sale price Lek 5,400.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Size

KEMISHE ROZE PRANVERORE DHE SHUME LEHTE E KOMBINUESHME 

%96 COTTON

%4 LYC

View full details